sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Marraskuun yllätys

Aivan ihana paketti neuleystävältä! Tulipa paljon iloa ja lämmintä ajatusta postissa! Paketista löytyivät ihanat villasukat, huulivoidetta, juoma-ainekset, heijastinlankaa, kaksi kerää herkullisien värisiä huopanen-lankoja, muffinivuokia ja kahvin tuoksuisia lämpökynttilöitä.
Ensi viikonloppuna vietämme perinteiseen tapaan perheen kesken pikkujoulua. Tuolloin nautimme sitten lumiukkosoppaa lämpökynttilöiden tuoksuessa. Pikkujoulua viettäessä meillä on ollut tapana muistella mennyttä vuotta ja hiukan suunnitella tulevaa. Kirjoitamme kirjeet joulupukille (neljän lapsen toiveita on vaikea muistaa) ja tunnelmoimme herkutellen joululaulujen soidessa taustalla.

4 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja ihana perinne teidän perheellä.

  VastaaPoista
 2. Kaunis paketti, sydämellinen ja lämpöinen! Sydäntä lämmittää kun lukee miten kaunis perinne teillä on perheenä aloittaa jouluvalmistelut.

  VastaaPoista
 3. Osuipa taas osa paketista sopivaan aikaan (lähinnä teidän pikkujouluihin nuo juomat ja tuikut). :) Perheen kanssa tehdyt omat perinteet ovat parhaita. <3 Niin, ja ihana kuulla että paketti miellytti. :)

  T: SNYsi (48.)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa joulunalusaikaa teidän perheelle

  VastaaPoista